top of page

Felhívás Humanitárius segítségnyújtásra

Segítsünk együtt!

Felhívás Humanitárius segítségnyújtásra

Tisztelt Hölgyem/Uram!
Tisztelt Vállalkozó!

Magyarország egy emberként mozdult meg, hogy segítséget nyújtson az orosz-ukrán háború következtében Magyarországra érkező családoknak. Felmértük lehetőségeinket és látjuk azt, hogy az erőforrások koncentrációja emelheti a segítségnyújtás hatékonyságát, ezért kérünk mindenkit, hogy a legapróbb felajánlást se tekintse hiábavalónak. Az adományok összegyűjtése és célzott helyen való jó felhasználása kamarai szervezésben is lehetségessé vált. Mindezek figyelembe vételével a kamara folyamatos proaktív szervező magatartással kívánja a nehézségekkel szembesülő menekültek és ukrajnai régiók helyzetét elviselhetőbbé tenni, illetve segítséget nyújtani a helyzet javításában.
Tárgyi adományokat (élelmiszert, ivóvizet, orvosi-egészségügyi eszközöket, higiéniai termékeket, fertőtlenítő szereket stb.) már juttattunk el egyházi segélyszervezeteknek, ukrajnai kórházaknak stb. Kárpátaljára és Ukrajna egyéb régióiba.
A Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara – a humanitárius misszió során a Magyar-Ukrán Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködve - elkülönített bankszámlát nyitott mindazok számára, akik pénzbeli hozzájárulásukkal szeretnék kifejezni támogatásukat, de ugyanakkor garanciát is szeretnének kapni arra, hogy adományuk a legjobb módon kerül felhasználásra. A pénzeszközöket a fent jelzett termékek vásárlására fordítjuk, azok felhasználásának nyomon követését és ellenőrzését a PMKIK gazdasági osztálya látja el, amely nyilvántartást vezet az adományozókról, és tájékoztatást nyújt az adomány felhasználásáról. Az adományokat az alábbi bankszámlára várjuk:

MKB BANK 10102086-11571302-09000007
IBAN HU51 1010 2086 1157 1302 0900 0007

bottom of page