top of page

NAZOVNI üzleti partnerközvetítő rendszer bemutatása

MKIK, Budapest, 2022.11.17.

NAZOVNI üzleti partnerközvetítő rendszer bemutatása

2022. november 17-én a Magyar-Ukrán Kereskedelmi és Iparkamara Ukrajna Magyarországi Nagykövetségével együttműködve tájékoztatót szervezett a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarában ukrán export és import iránt érdeklődő vállalkozások és szervezetek részére.
A rendezvényen bemutatkozott Balog István, Ukrajna Magyarországi Nagykövetségének ideiglenes ügyvivője és Oleg Pilipenko külgazdasági attasé.
A HEPA részéről Lehóczki Anett, a Támogatási programok igazgatója adott tájékoztatást a magyar-ukrán kereskedelmi és gazdasági kapcsolatok jelhelyzetéről és lehetőségeiről, majd Ljubima Anna, az UKIK munkatársa mutatta be az Ukrán Kereskedelmi és Iparkamara nemzetközi tevékenységét.
A fórumon részt vett az ukrán külügyminisztérium mellett működő Exportőrök és Beruházók Tanácsának képviselője, Olekszandra Szologub, aki ismertette a NAZOVNI üzleti partnerközvetítő rendszer működését. Az online rendszer nemsokára a magyar vállalkozók számára is hozzáférhető lesz a Magyar-Ukrán Kereskedelmi és Iparkamara közreműködésével.
A Magyar-Ukrán Kereskedelmi és Iparkamara és a Tanács együttműködési szándéknyilatkozatot írt alá, amely a felek számára szorosabb együttműködést tesz lehetővé a két ország vállalkozásainak támogatásában.

bottom of page