Ingyenes kommunikáció Ukrajnávál

2022. Február 24.

A kialakult helyzet miatt az összes magyarországi szolgáltató ingyenessé tette szolgáltatásait Ukrajna és Magyarország között.


A Magyar Telekom 2022. február 1-jétől visszavonásig az ukrajnai roaming partnerhálózatokon forgalmazott roaming díjait, beleértve az alapdíjas hanghívásokat, az alapdíjas SMS-eket és a mobilinternet forgalmat összeghatár nélkül jóváírja ügyfeleinek.


A Telenor Magyarország / Yettel február 24-től visszavonásig jóváírja az Ukrajnában tartózkodó lakossági ügyfelei adat, hang és SMS roaming díjait, akárcsak a Magyarországról ukrán alapdíjas telefonszámokra irányuló nemzetközi hívások díját.


A Vodafone díjmentessé tette a roamingot az SMS-, adat- és hívásforgalom esetében a Magyarországra indított hívásokra és SMS-ekre, valamint az Ukrajnán belüli forgalmazásra.


A kialakult különleges jogrend miatt a DIGIMobil jóváírja előfizetői számára a Magyarországról ukrán alapdíjas telefonszámokra, mobilszámokra irányuló hívások, valamint sms-ek költségét visszamenőleg február 24-től visszavonásig.

12 megtekintés